Wednesday, August 8, 2012

Lailatul Qadar Hadiah Orang yang Bertakwa



Bersungguh -sungguh mencari Lailatul qadar



Jom Sama-sama Mencari Lailatul Qadar


Baca Doa Pada Malam Lailatul Qadar



Jadikan 10 hari terakhir ialah Masa Beribadat Anda Pasti jumpa Lailatul Qadar dan Jauhi
Perkara -perkara Maksiat











Monday, August 6, 2012

Online Business Paling Top 2012


 Siapa yg PASTI KAYA? 

Dalam industri perlombongan emas,  selain  Towkey Lombong, siapa lagi yang anda fikir akan jadi kaya? Pekerja Lombong?  Mungkin Ya! Tapi yang Pasti Kaya adalah Pembekal Alat2  Perlombongan seperti cangkul, dulang dan jentera pengorek.

Anda faham maksud saya? Jika Amway, Shaklee, Monavie, Jeunesse, Vemma, 4Life, Herbalife dan Avon adalah Towkey2 Lombong Emas, maka pembekal peralatan melombongnya adalah STIFORP! 

STIFORP! membekalkan TOOLS PERNIAGAAN INTERNET meliputi Sistem Landing Page, AutoResponder, Webinar, Sistem Rotator dan banyak lagi yang semuanya bernilai lebih dari RM5000

Perniagaannya berisiko rendah dan menghasilkan pulangan yang amat lumayan. Itulah STIFORP! Tidak inginkah anda jadi orang kaya dengan MODAL KECIL? 

  STIFORP! 

Saya tahu anda tidak akan marah jika saya menggesa anda turut serta kerana tentulah tidak adil jika peluang rezeki besar ini  tidak dikongsi bersama. Oleh itu biarlah saya"PAKSA" anda untuk sama2 libatkan diri bersama  STIFORP! 

 Jom kita sama2 ambil tahu!
kerana saya yakin anda tidak akan menyesal... 


 Bagaimana Bermula?
Sungguh mudah...Semudah ABC

 Langkah A: Isi Borang Free Tour Di Bawah & Semak Email
 Langkah B: Upgrade ke PAID MEMBER Lihat Panduan UPGRADE

 Langkah C:  Emailkan link promosi anda kepada rakan2 dan
mula menjana USD25 bagi setiap penyertaan baru!!


Bisnes mudah beginilah yang menjadi pilihan saya ketika 
saya masih  rabun IT suatu ketika dahulu. Mungkin anda boleh ikut
cara saya jika anda menyimpan cita2 untuk berjaya dalam usahaniaga di Internet.

Bagaimanakah DGREAT NETWORK boleh memimpin anda? Kerana Kami juga bermula dengan kemiskinan dan kesederhanaan, sama seperti anda. Tak penting di mana kita bermula, yang penting esok kita di mana !!!


 STIFORP DGREAT NETWORK - SEMUDAH ABC 

Mengapa saya mengesyorkan anda buat duit dengan STIFORP?
Terbukti berkesan sistem autoresponder + sistem autobuilder + sistem auto follow upyang canggih dan bekerja untuk kita! Usaha kita hanya promosikan website. Selebihnya, sistem yang akan buatkan!
Marketing plan dan bonus yang istimewa iaitu Bonus Matrix sehingga USD2,047 (RM6,550) sebulan walaupun anda Tak Pandai Menaja
Masih awal di Malaysia dan seluruh dunia, jadi PIONEER (terawal) kerana potensi keuntungan berlipat ganda!
Produk yang sangat hebat dan diperlukan oleh SEMUA ahli perniagaan MLM, Network Marketing, Franchise, Affiliate atau apa saja bisnes yang anda sedang jalankan sekarang. Dengan bantuan STIFORP bisnes anda pasti lebih luarbiasa!


Mengapa Rakan Anda Gagal Mencipta Pendapatan di Internet?
Tiada ilmu perniagaan internet
Tiada sifu atau tiada bimbingan dari leader
Cara Promosi yang tidak efektif.
Tiada Cara sistematik untuk follow up
Tiada panduan semudah langkah A-B-C
Salah faham konsep perniagaan dan juga pelaburan.


Namun, mengapa saya dan rakan-rakan yang lain mampu mencipta pendapatan MINGGUAN seperti berikut?



Soalan Yang Sering Ditanya Tentang STIFORP DGREAT NETWORK
BISNES APA NI?
DGREAT NETWORK adalah komuniti bisnes networking yg diasaskan oleh kumpulan pakar Perniagaan Internet dan offline networker. kami menggunakan Tools Perniagaan Internet STIFORP yang menyediakan Sistem Marketing yang membantu apa saja Perniagaan anda samada berbentuk Network Marketing, MLM, Affiliate, Franchise ataupun Dropship. Perniagaan ini boleh dijalankan secara online atau pun offline. Jika kita hendak buat secara online, kita akan di bantu  oleh system STIFORP yang hebat yang akan membuat 80% dari kerja kita. Jika anda buat kedua dua cara sekali iaitu online dan offline, bisnes anda akan lebih MANTAP lagi.. .
STIFORP bergerak secara networking Matrix 2 x 14 Level. Bila anda register percuma aje, Network Powerline anda sudah di bentuk. Upline dan group akan bantu membina perniagaan anda, pasal tu la, anda dapat email hari2 bagi tau ada orang join lagi dan lagi. Mana ada bisnes belum mula tapi dah ada orang join. STIFORP aje yang ada konsep macam ni. Jadi amat mudah, kita sebenarnya hanya perlu bekerja PROMOSIKAN Website masing2 aje. Bonus yang menanti memang banyak... setiap minggu nanti kita dapat bonus kalau kita usaha. Kalau dok diam aje..tak boleh tau..sbb ini bukan skim cepat kaya. Tapi tak mustahil boleh jadi kaya jika anda berusaha...alahaiPerniagaan Internet dari rumah aje...tak yah keluar rumah pun boleh...
Ianya pun bukan skim piramid. Dengan STIFORP, anda boleh berpendapatan lebih tinggi dari upline jika anda sungguh2. Ada yang sudah mampu berpendapatan 4 digit seminggu dan sebulan dah 5 digit dan kadang-kadang. Seminggu pendapatan saya sama dengan sebulan gaji saya bekerja. Dengan STIFORP, tidak mustahil pangkat kita lebih tinggi dari orang yang register dahulu dari kita. Hebat kan STIFORP!

ADA PRODUK KE?
Setiap bisnes ada produk atau servis, jadi produk STIFORP adalah TOOLS PERNIAGAAN INTERNET meliputi Sistem Landing Page, AutoResponder, Webinar, Sistem Rotator dan banyak lagi yang semuanya bernilai lebih dari RM5000 jika dibeli secara berasingan. Namun jika anda membeli melalui DGREAT NETWORK, anda cuma perlu membayar sekali pendaftaran USD40 dan selepas itu anda cuma membayar sewa bulanan sebanyak USD9.95 setiap bulan. Jika di convert dalam RM sekitar RM32 sebulan sahaja. murah kan? Perniagaan Internet STIFORP adalah syarikat antarabangsa dan sudah aktif di lebih 20 buah negara termasuk Malaysia. STIFORP baru berusia 1 Tahun dan anda adalah yang terawal mengetahuinya, jadi peluang kita amat cerah. Pengguna internet di Malaysia aje ada 20 juta orang...tak masuk lagi oversea market.
SAYA KENA JUAL BARANG KE?
Tak payah jual barang pun. STIFORP hanyalah utk membantu perniagaan anda yg sedia ada, tak kesah lah anda nak berniaga karipap ke, jual tudung ataupun join mana2 syarikat MLM, STIFORP sangat sesuai utk semua jenis perniagaan dan bakal membantu melonjakkan sales anda setiap hari, jika anda gunakan dengan betul.. dan STIFORP juga ada Plan Bonus yang lumayan dan luarbiasa.. jadi dengan menggunakan STIFORP anda boleh mendapat income dari 2 sumber iaitu perniagaan sedia ada dan juga STIFORP.. kan untung tu..
SAYA KENA CARI ORANG KE?Takkan nak cari monyet kot haha..gurau aja.. Kalo kita gunakan sistem online STIFORP yang hebat, tak perlu cari orang pun.. kami ada TEKNIK RAHSIA. Ini adalah satu satunya Perniagaan Internet dan bisnes yang kita tak perlu cari orang tau. Tapi orang akan cari kita. Itu yang best tu...

BAGAIMANA KALAU SAYA TAK PANDAI MENAJA WALAU SATU ORANG PUN?
Di stiforp anda berpeluang mendapat bonus walaupun tidak mampu menaja iaitu dari bonus powerline dan bonus matrix bila berlaku spillover. Dan anda boleh terima sehingga USD2047 @ RM6550 walaupun TAK PANDAI MENAJA! Dengan syarat anda kekal aktif sebagai ahli dan network anda mendapat Spillover dari Upline.Walaupun mungkin bonus ini tidak berlaku sekelip mata namun, inilah satu-satunya perniagaan yang boleh membantu orang yang tak pandai menaja utk tetap dapat bonus..kan best tu!

ADAKAH GERENTI UNTUNG BILA BERSAMA STIFORP? 
TIDAK ada bisnes di dunia ini yang 'Guarantee' untung selagi ianya dinamakan bisnes. SITFORP adalah perniagaan dan anda perlu bekerja utk dpt untung, cuma di Stiforp ada disediakan bonus yang membantu org yg TAK PANDAI MENAJA. Jadi kalo tak pandai menaja pun boleh dapat bonus, inikan pulak jika anda rajin? lagi banyak lah bonus anda dapat

Silakan tonton video ni utk penerangan BONUS & MARKETING PLAN STIFORP


BERAPA BAYARAN UTK BERMULA?Bayaran pertama ialah USD40 + USD9.95 = USD49.95 dan bayaran bulanan seterusnya hanya USD9.95 dan ini merupakan bayaran yang sangat kecil untuk suatu bisnes bertaraf international (terbuka kepada seluruh dunia selagi ada Kad Kredit / Debit & capaian internet)
Anda juga boleh bayar untuk setahun RM480 dan jimat sebanyak 20% dan terus layak pangkat 3 Star Leader ( layak Bonus Matrix 2X14) - MOST RECOMMENDED


SAYA TIADA KAD KREDIT LA, HABIS MACAM MANA?Cara terpantas anda pergi ke RHB Bank ataupun Maybank dan buat pendaftaran utk mendapatkan Debit Kad VISA. Sila berurusan dengan pihak Bank yer.. mereka pasti membantu.
Jika anda ingin menggunakan Kad Kredit lagi mudah prosesnya. Semua jenis kad kredit atau kad debit pun boleh guna. Bincang dengan Introducer anda ya..

ataupun jika anda memiliki Maybankard yg kuning spt di bawah ni, cepat ke kaunter Maybank utk gantikan dengan
Maybank Debit Kad Visa yg ade gambar cherry..




HOOREYYY !!!
JOM MULA BUAT DUIT !!!


JADI APA YANG SAYA PERLU BUAT UNTUK MULA DAPAT BONUS?

Langkah 1: Sebaik sahaja anda daftar, anda akan terima email dari STIFORP
Sila klik link yang diberi untuk lengkapkan proses pendaftaran dan pengesahan.

PANDUAN UPGRADE 

Anda juga boleh terus ke web ini

http://www.stiforp.com/login

masukan email anda di bahagian Pre-Enrollee Login



Langkah 2 Klik " JOIN "


Langkah 3: Isikan semua maklumat dengan tepat dan betul.






 Successful! 
Selepas pendaftaran berjaya, anda akan dapat ID STIFORP. Saya akan ajar anda untuk memulakan bisnes bersama STIFORP menggunakan ID tersebut.
Banyak lagi langkah dan SKILL yang akan anda belajar selepas jadi ahli nanti


BAGAIMANA BONUS MASUK DALAM AKAUN SAYA. 
DALAM BORANG UPGRED TU TAK MINTA NO AKAUN SAYA PUN.
Selepas berjaya menjadi VIP paid member, anda akan dapat ID STIFORP dimana anda boleh masuk ke satu lagi laman web untuk membolehkan anda merekodkan cara pembayaran bonus yang anda pilih. Kami memilih pembayaran menggunakan Debit Kad Payoneer. Semua akan diterangkan lebih lanjut selepas anda upgred jadi VIP nanti.


INI BUKTI PENGELUARAN BONUS DARI MESIN ATM RHB-BANK 
SAYA TAK PANDAI INTERNET, BOLEH KE SAYA BUAT?
Sesiapa pun boleh berjaya jika mereka hendak berjaya dalam Perniagaan Internet ni . Ramai juga orang di STIFORP tak ada pengetahuan IT, tapi masih boleh berjaya. Contohnya diri saya sendiri. Ini bisnes kita, kita lah bos, kita lah pekerja. So yang menentukan kejayaan kita adalah diri kita sendiri. Jika saya boleh, anda pun boleh kan.
Nak berjaya..tidak mengenal usia..asalkan ada kemahuan, pasti ada jalan kan??? Jangan beri banyak alasan jika hendak berjaya...
ADA KELAS TRAINING TAK, PERSONAL COACHING? 
STIFORP menggunakan training secara Online, dan kami kadang2 ada  buat bengkel khas hanya untuk ahli berbayar sahaja. Jadi jemputlah datang, janganlah segan untuk menuntut ilmu Perniagaan Internet yang mungkin akan merubah hidup kita. Masuk Facebook, baca email anda selalu untuk mengetahui update terkini tentang DGREAT NETWORK dan STIFORP. Boleh juga rujuk pada introducer anda utk dapatkan maklumat terkini
PAKEJ MANA TERBAIK?
Pakej paling laris dan terbaik ialah PAKEJ SETAHUN USD150 (RM480) Mahal ke? Tak mahal pun. Kenapa saya kata macam tu?

-Akaun anda akan terus diaktifkan utk SETAHUN. jadi anda tak perlu risau tentang mentenen setiap bulan. anda cuma perlu tumpukan bahagian PROMOSI WEBSITE setiap hari.
- Anda juga akan terus naik pangkat ke 3 STAR yang membolehkan anda layak Maksima Bonus Matrix sehingga 14 Level, peluang ini sangat hebat jika network anda dah Full sehingga 14 Level, income anda akan mencecah USD8000 (RM24,000) setiap bulan. wow!!! Macam tak percaya...tapi memang benar..saya sendiri dah lihat income mereka yang berjaya dalam STIFORP di seluruh dunia.

- Bonus di bayar tetap setiap minggu dan bulan. Asalkan ada pembelian network setiap minggu bonus akan dibayar terus ke dalam sDebit Mastercard anda. semuanya akan diajar lebih lanjut selepas upgred jadi VIP.. cepat upgred ya :)


SAYA BERMINAT UNTUK UPGRADE JADI VIP, TAPI ADA MASALAH SIKIT LA...
MODAL TAK CUKUP..MACAM MANA?
 

Kami sebelum ini pun mcm tu jugak, ada banyak masalah modal utk bermula.. namun atas kesedaran bisnes ni adalah PELUANG yang perlu diutamakan maka kami memilih utk terus bermula walaupun dengan modal kecil. yang penting anda serius utk bermula. Jangan jadikan tidak cukup modal sbg satu masalah...anggaplah ini salah satu cabaran untuk berjaya dalam Perniagaan Internet.

BOLEH TAK SAYA JOIN DGN PAKEJ BULANAN DULU, LEPAS TU TUKAR KE PAKEJ SETAHUN
Boleh. anda boleh Upgrade anytime asalkan cukup modal. Yang paling penting, anda kena lock kedudukan anda segera supaya semua downline yang saya turunkan kekal di bawah anda.

APA JADI JIKA SAYA LAMBAT JOIN?
Anda akan rugi ramai downline yang kami dah berikan. Cut off time setiap Jumaat. Jika ada di antara downline yang kami turunkan itu adalah leader dan networknya besar..anda akan rugi la..sbb tak dpt bonus dari group mereka. Lebih lambat anda join...lebih rugi sbb akan banyak kehilangan downline yang berpotensi dalam Perniagaan Internet bersama STIFORP .

Jika anda telah dibawa sampai ke tahap ini sepatutnya anda telah mula dapat merasakan betapa mudahnya untuk membuat duit dengan program

 STIFORP! 


 
Tolong like http://www.facebook.com/matrixincome
Banyak maklumat berguna terdapat dalam perkongsian tips  di sana.   
Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog