Friday, January 25, 2013

Cara Buat Duit - Stiforp


Inilah topik yang paling diminati haha..Cara BUAT DUIT di STIFORP!

1. PROMOSI WEBSITE - Kerja yang perlu dilakukan hanyalah rekomen Tools ini kepada sesiapa saja yang Mata Duitan :) mudah bukan?

2. BONUS TAJAAN - Setelah prospek anda upgred jadi VIP, tak kesah samada mereka upgred pekej USD50 ataupun USD150, anda akan terus terima USD25 sebagai bonus tajaan. dlm RM75..banyak tu! bayangkan anda dapat sponsor 10 org dlm seminggu, maka bonus tajaan anda sekitar USD250 (RM750) kan dah untung!

3. BONUS TAJAAN UNILEVEL - katakan anda dah menaja 10 org, dan anda terus ajarkan 10 downline anda utk menaja 10 org yg lain, downline anda akan terima
USD25 bagi setiap org yg mereka taja, dan anda pula akan terima USD2 utk level 1, USD1 utk level 3 dan seterusnya sehinggalah INFINITY. ini sudah bagus!

4. MATRIX BONUS - Matrix adalah bonus yang memerlukan network anda penuh utk setiap level, dlm stiforp matrix hanyalah 2x14, iaitu matrix yang paling simple dlm dunia! dan utk penuhkan level bukanlah kerja anda seorang.. semua upline di atas anda akan bantu penuhkan setiap level, jika anda bernaung di bawah grup dan upline yg aktif menaja, anda sangat beruntung kerna setiap minggu pasti level anda akan terisi. Setiap level akan ada bayaran bonus bermula dari USD1 sehinggalah maksima USD2047 (RM6550) sebulan.. yang paling menarik dlm stiforp ni.. kalo dapat 10% setiap bulan RM650 pun ok dah tu.. walaupun anda TAK PANDAI MENAJA TAPI BERADA DALAM NETWORK YG AKTIF maka anda tetap layak terima semua bonus matrix tu...syok giler!

5. MATCHING BONUS - Inilah bonus yg paling besar anda terima dari Stiforp. Contoh anda dah menaja 10 org downline, dan 10 org ni dah menaja lagi 10, dan network anda dah complete sampai capai Matrix. andaikan downline anda terima matrix bonus sekitar USD1000 setiap seorang, maka anda sebagai upline akan terima 50% daripada bonus matrix downline anda tu.. maknanya anda akan dpt USD500 dari setiap seorang, menjadikan bonus matching anda adalah USD500 * 10 = USD5000 = RM15,000 perggggh!!!!!

Silakan tonton video ni berulang2 utk lebih faham ye


 Join me NOW Klik Here

No comments:

Post a Comment

Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog