Tuesday, July 31, 2012

Lahirnya Bisnes Paling Advance.....Setiap Ahli Baru Tetap Mendapat Komisyen Dalam Tempoh 72 Jam !! Walaupun Anda Tidak Menaja Seoang Pun...!!! Segera Mantapkan Pendapatan Kita....


Inline image 1

SEKARANG MELANGKAHLAH DENGAN LEBIH YAKIN! SEMUA ORANG MENDAPAT KOMISYEN DI POWERPROFITS!


Benar !

Setiap orang yang menyertai UltimatePowerProfits akan mendapat komisyen selang 6 hari malah boleh sekerap 3 hari atau kurang. Antara yang PERTAMA dan SATU SATUNYA laman sosial seumpama ini didunia, POWERPROFITS! 

Jika anda tahu ZEEK dan bagaimana jutaan orang seluruh dunia membuat untung dari program ini, anda tidak mungkin akan mengabaikan UltimatePowerProfits kerana inilah sistem paling "advance" dan tersendiri dalam kelasnya dipasaran masa kini. Kami tidak berbicara tentang program biasa biasa tapi ini adalah satu peluang bisnes real, program sofistikated yang dibangunkan berdasarkan keperluan orang ramai dan keupayaan kewangan mereka dengan disokong oleh teknologi terkehadapan.

Saya masih teringat bagaimana seorang kawan baik saya menjana hampir empat ratus ribu RM beberapa tahun dulu setelah dia menyertai satu program laman sosial dan menjadi diantara 6,000 ahli pertama di dunia sebaik program tersebut dilancarkan. Saya juga tidak lupa tentang UpLine saya yang membuat untung lebih 350,000 dollar tahun lepas melalui ZEEK. Nasihat saya..jangan pandang ringan kepada sesetengah program apa lagi kalau ia sesuatu yang cukup advance, canggih, mantap dan genuince seperti UltimatePowerProfits ini yang baru saja Pra-Lancar 2 hari kelmarin di Nevada, Amerika Syarikat.


Adakah penyataan ini auta atau sekadar laungan penjual ubat kuat?. Jangan cuma pandai percaya saja!. Anda saksikan sendiri di SINI !  Website UltimatePowerProfits ini menjadi serbuan tidak saja di Amerika tetapi dibanyak negara lain sehingga peningkatan trafik sangat mendadak. Dalam tempoh singkat 24 jam saja ( 29/6/12 dan 30/6/12 ) perbezaan trafik ini begitu ketara. Anda boleh monitor sendiri dan saksi kebenaran kata kata ini ( Kelik SINI esok hari dan bandingkanlah data data yang bakal anda dapat dengan apa yang anda telah lihat hari ini atau semalam ). UltimatePowerProfits menjadi perhatian dunia sebaik detik Pra-Daftar dibuka 2 hari lepas. Semua mahu mengambil peluang awal khususnya sebagai ahli Founder. Dan anda harus bersabar jika payah untuk mengakses website dan mendaftar dalam waktu waktu begini. Bagi orang yang bijak dan pandai mengambil peluang...masa dan detik detik seperti sekarang tidak mungkin dibiar begitu saja. LIMITED FOUNDER POSITION IS WAITING FOR YOU ! 


TENTANG ULTIMATEPOWERPROFITS:

* Dicipta oleh Pemikir Pemikir Hebat Bernama Besar dalam industri pemasaran Networking.
* Menjalin Perkongsian Pintar dengan pereka pereka terkenal jenama paten laman Social Networking.
* Juga Perkongsian dengan direktor direktor pasukan pemasaran paling berpengaruh di dunia.


Di UltimatePowerProfits...  TIADA MATRIX ! TIADA DOWNLINE !

Program Social Marketing POWERPROFITS ini memberi JAMINAN bahawa 100% ahli yang menyertainya akan mendapat komisyen setiap 6 hari.  BENAR...anda tidak salah membaca. Setiap ahli POWERPROFITS akan mendapat komisyen setiap 6 hari atau boleh saja lebih kerap daripada itu....setiap 3 hari misalnya.

Memang memenatkan! Dalam kebanyakan program atau MLM, hanya 2% sahaja ahli menjana pendapatan besar, selebihnya tidak mendapat faedah apa apa. Tetapi sekarang..di POWERPROFITS 100% ahli akan berkongsi keuntungan syarikat.

Tidak perlu untuk anda menaja sesiapa untuk menjana komisyen. Namun dengan melakukan penajaan, habuan anda berkali kali ganda. Anda yang berhak tentukan berapa yang anda mahu!

Cuba timbang timbangkan:
* Dengan hanya menaja dua anda dengan mudah boleh menjana lebih 100 kali komisyen setiap bulan!
* Dengan hanya menaja tiga anda boleh mendapat komisyen lebih 500 kali setiap bulan!


TAK PERLU TUNGGU MATRIX PENUH! TAK PERLU MENGHARAP RAMAI DOWNLINE!

Dan anda mendapat sistem begini cuma di POWERPROFITS Social Networking.

Di POWERPROFITS...

* Setiap keahlian membantu/menyumbang kepada keahlian lain.
* Bonus yang besar dibayar kepada siapa saja bagi setiap penajaan yang dilakukan.
* Bonus Extra Matching dibayar kepada siapa saja sedalam 4 generasi.
* Tambahan Bonus Pool kepada yang berkelayakan.


Setiap ahli baru akan mendapat komisyen dalam tempoh 72 jam selepas join! Walau pun anda tidak menaja sesiapa!


* 6 kali bayaran sebulan bagi setiap akaun peribadi.
* 6 kali bayaran sebulan bagi setiap kumpulan sosial network Level 1
* 6 kali bayaran sebulan bagi setiap kumpulan sosial network Level 2
* 6 kali bayaran sebulan bagi setiap kumpulan sosial network Level 3
* 6 kali bayaran sebulan bagi setiap kumpulan sosial network Level 4


Dan anda akan mendapat bayaran pada setiap tarikh 1, 4, 7 10, 13, 16, 19, 22, 25 dan 28 setiap bulan.
Tidakkah ini sangat menarik dan mahukah anda mengabaikan saja peluang begini?

Inline image 2


MAHU BERKONGSI UNTUNG SEUMUR HIDUP DI POWERPROFITS?

Sertai sebagai FOUNDER sekarang! LIMITED POSITION ! Keuntungan anda berganda berbanding keahlian STANDARD.  Dengan hanya 23 Dollar sekali bayar, pendapatan anda terjamin setiap minggu.

Inline image 3
Inline image 4


DAPATKAN LINK PENDAFTARAN DARI RAKAN YANG MEMBAWA ANDA KE LAMAN INI !!!  Pastikan anda terawal melakukan pendaftaran, di BAWAH  :-


SISTEM & PELAN PEMASARAN

Memandangkan konsep bisnes UltimatePowerProfits ini suatu yang baru bagi kebanyakan orang maka perlulah diterangkan disini bagaimana perniagaan PowerProfits ini berjalan. Namun bagi yang telah mengenali program ZEEK, mereka akan tahu bagaimana menariknya perniagaan begini sehingga jutaan orang seluruh dunia membabitkan diri dalam perniagaan begini dan menjana pendapatan lumayan sehingga mencecah jutaan dollar.
Pada asasnya program UltimatePowerProfits ini merupakan perniagaan bercorak network marketing (MLM) yang menerapkan sistem "Penny Auction" di dalamnya. PowerProfits adalah satu bentuk perniagaan sah sebagaimana banyak perniagaan lain. Perlu dijelaskan juga bahawa pendapatan dan kewangan syarikat ini datangnya dari 4 sumber perniagaan utamanya iaitu:

1. Pendapatan  Perniagaan Penny Auction / Sistem Bidaan /Lelongan Produk ( iGoBidWin )
2. Pendapatan Perniagaan Program Affiliasi ( iGoBidWin )
3. Pendapatan Dari Wealth Building System ( MyTurnOnTop )
4. Pendapatan Dari Sistem Spinfinity ( akan diumum kemudian )


Inline image 5
Anda Atau Siapa Saja Boleh Membida!

Kenapa Perlu Menjadi Ahli Founder PowerProfits?

Sebagai ahli founder anda diberi hak untuk berkongsi keuntungan perniagaan ini seumur hidup. Pendapatan mingguan ahli founder dijamin untuk selamanya selagi perniagaan ini berjalan. Anda cuma perlu membayar 23 dollar (sekali saja) untuk menjadi ahli founder. Bagaimana pun jumlah komisyen keseluruhan ahli founder ini berbeza beza bergantung kepada pakej Membership yang mereka pilih. Apa pun bilangan keahlian Founder yang ditawarkan adalah terhad dan boleh berakhir bila bila masa saja. Buat keputusan segera atau tawaran ini akan berakhir selamanya atau anda akan kekal hanya sebagai ahli STANDARD saja. Sebagai Founder anda akan terima komisyen setiap 3 ~ 6 hari. 


Membership

Umumnya ada 3 kumpulan membership di PowerProfits ini:

1. Customer ( pelanggan )
Pelanggan adalah sesiapa saja yang telah mendaftar PERCUMA di PowerProfits dan mereka kekal tanpa UpGrade keahlian mereka. 

2. Customer VIP ( pelanggan VIP )
Asalnya mereka sekadar pelanggan. Bila mereka ini mula membuat auto-ship setiap bulan untuk membida produk produk yang tawarkan, status mereka akan menjadi Pelanggan VIP.

3. Affiliates
Ini adalah ahli yang mendaftar PERCUMA untuk tempoh 30 hari pertama dan mula membuat auto-ship 10 dollar pada bulan kedua bagi mendapatkan website peribadi dan segala sokongan lain. Sebagai Affiliates anda layak untuk menjana pendapatan di PowerProfits dan menikmati semua faedah yang syarikat sediakan:

Produk

Setiap Pelanggan VIP dan Affiliates akan mendapat Bid Token dimana token ini boleh digunakan untuk membida mana mana produk kesukaan mereka dalam sistem lelongan ( Penny Auction ) syarikat. Jumlah bid token ini bergantung kepada jumlah auto-ship. Manakala seorang Affiliates yang aktif juga diberi hak menawarkan produk lelongan ( Penny Auction ) masing masing kepada orang ramai. Senarai dan jenis produk produk samada fizikal atau digital yang bakal dipertimbangkan untuk lelongan di UltimatePowerProfits akan diumum oleh syarikat kemudian.


Inline image 7

Marketing Machine

Sebagai ahli/affiliates anda juga akan mendapat Marketing Machine ( Mesin Pemasaran ) yang masih dalam proses penyediaan oleh pihak syarikat. Dengan mesin ini, perniagaan anda bersama PowerProfits akan menjadi phenomenal dipasaran dunia kemudian hari. Sistem video pemasaran terkini juga akan menyusul bagi menyokong perniagaan anda. Bersabarlah menunggu saat dan waktu pelancaran rasminya.

Inline image 6


JOIN FOUNDER DAN STANDARD SEKARANG!
HUBUNGI SAYA UNTUK MENDAPATKAN LINK DAFTAR

No comments:

Post a Comment

Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog