Sunday, July 29, 2012

Menjana Pendapatan dengan Ultimate Power Profits
Ultimate Power Profits - Duit Pasif Malaysia Dan Global

.

SEKARANG MELANGKAHLAH DENGAN LEBIH YAKIN! 
SEMUA ORANG MENDAPAT KOMISYEN DI POWERPROFITS!

Picture


BENAR !

SETIAP ORANG YANG MENYERTAI ULTIMATEPOWERPROFITS AKAN MENDAPAT KOMISYEN SELANG 6 HARI MALAH BOLEH SEKERAP 3 HARI ATAU KURANG. ANTARA YANG PERTAMA DAN SATU SATUNYA LAMAN SOSIAL SEUMPAMA INI DIDUNIA, POWERPROFITS! 

JIKA ANDA TAHU ZEEK DAN BAGAIMANA JUTAAN ORANG SELURUH DUNIA MEMBUAT UNTUNG DARI PROGRAM INI, ANDA TIDAK MUNGKIN AKAN MENGABAIKAN ULTIMATEPOWERPROFITS KERANA INILAH SISTEM PALING "ADVANCE" DAN TERSENDIRI DALAM KELASNYA DIPASARAN MASA KINI. KAMI TIDAK BERBICARA TENTANG PROGRAM BIASA BIASA TAPI INI ADALAH SATU PELUANG BISNES REAL, PROGRAM SOFISTIKATED YANG DIBANGUNKAN BERDASARKAN KEPERLUAN ORANG RAMAI DAN KEUPAYAAN KEWANGAN MEREKA DENGAN DISOKONG OLEH TEKNOLOGI TERKEHADAPAN.

SAYA MASIH TERINGAT BAGAIMANA SEORANG KAWAN BAIK SAYA MENJANA HAMPIR EMPAT RATUS RIBU RM BEBERAPA TAHUN DULU SETELAH DIA MENYERTAI SATU PROGRAM LAMAN SOSIAL DAN MENJADI DIANTARA 6,000 AHLI PERTAMA DI DUNIA SEBAIK PROGRAM TERSEBUT DILANCARKAN. SAYA JUGA TIDAK LUPA TENTANG UPLINE SAYA YANG MEMBUAT UNTUNG LEBIH 350,000 DOLLAR TAHUN LEPAS MELALUI ZEEK. NASIHAT SAYA..JANGAN PANDANG RINGAN KEPADA SESETENGAH PROGRAM APA LAGI KALAU IA SESUATU YANG CUKUP ADVANCE, CANGGIH, MANTAP DAN GENUINCE SEPERTI ULTIMATEPOWERPROFITS INI YANG BARU SAJA PRA-LANCAR 2 HARI KELMARIN DI NEVADA, AMERIKA SYARIKAT.


ADAKAH PENYATAAN INI AUTA ATAU SEKADAR LAUNGAN PENJUAL UBAT KUAT?. JANGAN CUMA PANDAI PERCAYA SAJA!. ANDA SAKSIKAN SENDIRI DI SINI !  WEBSITE ULTIMATEPOWERPROFITS INI MENJADI SERBUAN TIDAK SAJA DI AMERIKA TETAPI DIBANYAK NEGARA LAIN SEHINGGA PENINGKATAN TRAFIK SANGAT MENDADAK. DALAM TEMPOH SINGKAT 24 JAM SAJA ( 29/6/12 DAN 30/6/12 ) PERBEZAAN TRAFIK INI BEGITU KETARA. ANDA BOLEH MONITOR SENDIRI DAN SAKSI KEBENARAN KATA KATA INI ( KELIK SINI ESOK HARI DAN BANDINGKANLAH DATA DATA YANG BAKAL ANDA DAPAT DENGAN APA YANG ANDA TELAH LIHAT HARI INI ATAU SEMALAM ). ULTIMATEPOWERPROFITS MENJADI PERHATIAN DUNIA SEBAIK DETIK PRA-DAFTAR DIBUKA 2 HARI LEPAS. SEMUA MAHU MENGAMBIL PELUANG AWAL KHUSUSNYA SEBAGAI AHLI FOUNDER. DAN ANDA HARUS BERSABAR JIKA PAYAH UNTUK MENGAKSES WEBSITE DAN MENDAFTAR DALAM WAKTU WAKTU BEGINI. BAGI ORANG YANG BIJAK DAN PANDAI MENGAMBIL PELUANG...MASA DAN DETIK DETIK SEPERTI SEKARANG TIDAK MUNGKIN DIBIAR BEGITU SAJA.
 LIMITED FOUNDER POSITION IS WAITING FOR YOU ! 


TENTANG ULTIMATEPOWERPROFITS:

* DICIPTA OLEH PEMIKIR PEMIKIR HEBAT BERNAMA BESAR DALAM INDUSTRI PEMASARAN NETWORKING.
* MENJALIN PERKONGSIAN PINTAR DENGAN PEREKA PEREKA TERKENAL JENAMA PATEN LAMAN SOCIAL NETWORKING.
* JUGA PERKONGSIAN DENGAN DIREKTOR DIREKTOR PASUKAN PEMASARAN PALING BERPENGARUH DI DUNIA.


DI ULTIMATEPOWERPROFITS...  TIADA MATRIX !   TIADA DOWNLINE !

PROGRAM SOCIAL MARKETING POWERPROFITS INI MEMBERI JAMINAN BAHAWA 100% AHLI YANG MENYERTAINYA AKAN MENDAPAT KOMISYEN SETIAP 6 HARI.  BENAR...ANDA TIDAK SALAH MEMBACA. SETIAP AHLI POWERPROFITS AKAN MENDAPAT KOMISYEN SETIAP 6 HARI ATAU BOLEH SAJA LEBIH KERAP DARIPADA ITU....SETIAP 3 HARI MISALNYA.

MEMANG MEMENATKAN! DALAM KEBANYAKAN PROGRAM ATAU MLM, HANYA 2% SAHAJA AHLI MENJANA PENDAPATAN BESAR, SELEBIHNYA TIDAK MENDAPAT FAEDAH APA APA. TETAPI SEKARANG..DI POWERPROFITS 100% AHLI AKAN BERKONGSI KEUNTUNGAN SYARIKAT.

TIDAK PERLU UNTUK ANDA MENAJA SESIAPA UNTUK MENJANA KOMISYEN. NAMUN DENGAN MELAKUKAN PENAJAAN, HABUAN ANDA BERKALI KALI GANDA. ANDA YANG BERHAK TENTUKAN BERAPA YANG ANDA MAHU!


CUBA TIMBANG TIMBANGKAN:
* DENGAN HANYA MENAJA DUA ANDA DENGAN MUDAH BOLEH MENJANA LEBIH 100 KALI KOMISYEN SETIAP BULAN!
* DENGAN HANYA MENAJA TIGA ANDA BOLEH MENDAPAT KOMISYEN LEBIH 500 KALI SETIAP BULAN!


TAK PERLU TUNGGU MATRIX PENUH! TAK PERLU MENGHARAP RAMAI DOWNLINE!

DAN ANDA MENDAPAT SISTEM BEGINI CUMA DI POWERPROFITS SOCIAL NETWORKING.

DI POWERPROFITS...

* SETIAP KEAHLIAN MEMBANTU/MENYUMBANG KEPADA KEAHLIAN LAIN.
* BONUS YANG BESAR DIBAYAR KEPADA SIAPA SAJA BAGI SETIAP PENAJAAN YANG DILAKUKAN.
* BONUS EXTRA MATCHING DIBAYAR KEPADA SIAPA SAJA SEDALAM 4 GENERASI.
* TAMBAHAN BONUS POOL KEPADA YANG BERKELAYAKAN.


SETIAP AHLI BARU AKAN MENDAPAT KOMISYEN DALAM TEMPOH 72 JAM SELEPAS JOIN! WALAU PUN ANDA TIDAK MENAJA SESIAPA!


* 6 KALI BAYARAN SEBULAN BAGI SETIAP AKAUN PERIBADI.
* 6 KALI BAYARAN SEBULAN BAGI SETIAP KUMPULAN SOSIAL NETWORK LEVEL 1
* 6 KALI BAYARAN SEBULAN BAGI SETIAP KUMPULAN SOSIAL NETWORK LEVEL 2
* 6 KALI BAYARAN SEBULAN BAGI SETIAP KUMPULAN SOSIAL NETWORK LEVEL 3
* 6 KALI BAYARAN SEBULAN BAGI SETIAP KUMPULAN SOSIAL NETWORK LEVEL 4


DAN ANDA AKAN MENDAPAT BAYARAN PADA SETIAP TARIKH 1, 4, 7 10, 13, 16, 19, 22, 25 DAN 28 SETIAP BULAN.
 
TIDAKKAH INI SANGAT MENARIK DAN MAHUKAH ANDA MENGABAIKAN SAJA PELUANG BEGINI?

Picture


MAHU BERKONGSI UNTUNG SEUMUR HIDUP DI POWERPROFITS?

SERTAI SEBAGAI FOUNDER SEKARANG! LIMITED POSITION ! KEUNTUNGAN ANDA BERGANDA BERBANDING KEAHLIAN STANDARD.  DENGAN HANYA 23 DOLLAR SEKALI BAYAR, PENDAPATAN ANDA TERJAMIN SETIAP MINGGU.
Picture
                                               Picture
DAPATKAN LINK PENDAFTARAN DARI RAKAN YANG MEMBAWA ANDA KE LAMAN INI !
.
.


SISTEM & PELAN PEMASARAN

MEMANDANGKAN KONSEP BISNES ULTIMATEPOWERPROFITS INI SUATU YANG BARU BAGI KEBANYAKAN ORANG MAKA PERLULAH DITERANGKAN DISINI BAGAIMANA PERNIAGAAN POWERPROFITS INI BERJALAN. NAMUN BAGI YANG TELAH MENGENALI PROGRAM ZEEK, MEREKA AKAN TAHU BAGAIMANA MENARIKNYA PERNIAGAAN BEGINI SEHINGGA JUTAAN ORANG SELURUH DUNIA MEMBABITKAN DIRI DALAM PERNIAGAAN BEGINI DAN MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN SEHINGGA MENCECAH JUTAAN DOLLAR.


PADA ASASNYA PROGRAM ULTIMATEPOWERPROFITS INI MERUPAKAN PERNIAGAAN BERCORAK NETWORK MARKETING (MLM) YANG MENERAPKAN SISTEM "PENNY AUCTION" DI DALAMNYA. POWERPROFITS ADALAH SATU BENTUK PERNIAGAAN SAH SEBAGAIMANA BANYAK PERNIAGAAN LAIN. PERLU DIJELASKAN JUGA BAHAWA PENDAPATAN DAN KEWANGAN SYARIKAT INI DATANGNYA DARI 4 SUMBER PERNIAGAAN UTAMANYA IAITU:

1. PENDAPATAN  PERNIAGAAN PENNY AUCTION / SISTEM BIDAAN /LELONGAN PRODUK ( IGOBIDWIN )
2. PENDAPATAN PERNIAGAAN PROGRAM AFFILIASI ( IGOBIDWIN )
3. PENDAPATAN DARI WEALTH BUILDING SYSTEM ( MYTURNONTOP )
4. PENDAPATAN DARI SISTEM SPINFINITY ( AKAN DIUMUM KEMUDIAN )

 


IGOBIDWIN

PENNY AUCTION ATAU LELONGAN SESEN  ADALAH SATU SISTEM DI MANA PEMBIDA SALING TAWAR MENAWAR HARGA TERTINGGI BAGI MENDAPATKAN SATU ITEM/PRODUK YANG DILELONG DALAM SATU TEMPOH MASA YANG DIBERI. PEMBIDA YANG MENANG ADALAH INDIVIDU YANG TERAKHIR YANG MEMBIDA PADA HARGA TERTINGGI SEBELUM DETIK MASA BIDAAN TERSEBUT BERAKHIR. TIDAK SEMUA LAMAN WEB LELONGAN ADALAH SAMA JADI PASTIKAN ANDA MEMBACA PERATURAN PENNY AUCTION DI ULTIMATEPOWERPROFITS INI DENGAN TELITI BILA IANYA DILANCAR SECARA RASMI DAN DIBUKA KEPADA AWAM. 

DARI PENGALAMAN PERIBADI SENDIRI SAYA MEMPUNYAI BEBERAPA PENGALAMAN MANIS DALAM SISTEM LELONGAN INI. SAYA PERNAH MEMENANGI BEBERAPA PRODUK YANG BAIK PADA HARGA YANG SANGAT RENDAH, ANTARANYA IALAH GPS GARMIN PADA HARGA CUMA RM150, HADIAH KAD STARBUCK PADA HARGA RM2.40 DAN PENGADUN KITCHENAID PADA HARGA RM21. SISTEM BIDAAN PRODUK LELONGAN INI KADANG KADANG SANGAT MENYERONOKKAN TERUTAMANYA BILA KITA BERJAYA  MENDAPATKAN SESUATU PRODUK KESUKAAN PADA HARGA JAUH RENDAH BERBANDING HARGA RETAILS. NAMUN SISTEM LELONGAN INI JUGA BERKEMUNGKINAN BOLEH MEMBUAT KITA JADI KETAGIHAN UNTUK MEMBIDA. MAKA SEBAGAI PEMBIDA ANDA HARUSLAH BIJAK!.

SEBENARNYA TERDAPAT BEGITU BANYAK LAMAN WEB LELONGAN SESEN INI MELIPUTI BERBAGAI PRODUK SEPERTI KERETA, TIKET KONSERT ARTIS POP, KAD HADIAH, DVD, IPOD, IPAD, PAKEJ PERCUTIAN, BEG TANGAN BERJENAMA, DAN LAIN-LAIN ITEM POPULAR. BAGAIMANA PUN SAMA SAMA KITA TUNGGU BENTUK PRODUK APAKAH YANG BAKAL DITAWARKAN OLEH ULTIMATEPOWERPROFITS INI. TUNGGULAH DETIK PELANCARAN RASMINYA NANTI. DAN KEUNTUNGAN DUIT BIDAAN SESEN DARI RATUSAN MALAH RIBUAN ORANG INILAH YANG MENYUMBANGKAN BANYAK PENDAPATAN KEPADA SYARIKAT UNTUK DIKONGSI DENGAN SEMUA AHLI AHLI YANG LAYAK.

Picture 
ANDA ATAU SIAPA SAJA BOLEH MEMBIDA!

 


MYTURNONTOP

ADALAH LAMAN PEMASARAN SOSIAL PERIBADI DICIPTA UNTUK ANDA MENJANA PELUANG PENDAPATAN. SATU SATUNYA YANG TERCANGGIH DAN SEUMPAMANYA DIPASARAN. IA MERANGKUMI PEMASARAN SOSIAL, EDAGANG SOSIAL DAN KEUNTUNGAN SOSIAL. SISTEM INI MENGGUNAKAN TEKNOLOGI PATEN SPINFINITY ULTIMATE POWER PROFITS YANG MENJAMIN SEMUA AHLI (100%) AKAN MENDAPAT KOMISYEN DALAM KITARAN 30 SPINFINITY. TIDAK ADA MODEL BISNES LAIN YANG SEBAIK INI. KENAPA PERLU MENJADI AHLI FOUNDER POWERPROFITS ?

SEBAGAI AHLI FOUNDER ANDA DIBERI HAK UNTUK BERKONGSI KEUNTUNGAN PERNIAGAAN INI SEUMUR HIDUP. PENDAPATAN MINGGUAN AHLI FOUNDER DIJAMIN UNTUK SELAMANYA SELAGI PERNIAGAAN INI BERJALAN. ANDA CUMA PERLU MEMBAYAR 23 DOLLAR (SEKALI SAJA) UNTUK MENJADI AHLI FOUNDER. BAGAIMANA PUN JUMLAH KOMISYEN KESELURUHAN AHLI FOUNDER INI BERBEZA BEZA BERGANTUNG KEPADA PAKEJ MEMBERSHIP YANG MEREKA PILIH. APA PUN BILANGAN KEAHLIAN FOUNDER YANG DITAWARKAN ADALAH TERHAD DAN BOLEH BERAKHIR BILA BILA MASA SAJA. BUAT KEPUTUSAN SEGERA ATAU TAWARAN INI AKAN BERAKHIR SELAMANYA ATAU ANDA AKAN KEKAL HANYA SEBAGAI AHLI STANDARD SAJA. SEBAGAI FOUNDER ANDA AKAN TERIMA KOMISYEN SETIAP 3 ~ 6 HARI. MEMBERSHIP

 

UMUMNYA ADA 3 KUMPULAN MEMBERSHIP DI POWERPROFITS INI:

1. CUSTOMER ( PELANGGAN )
PELANGGAN ADALAH SESIAPA SAJA YANG TELAH MENDAFTAR PERCUMA DI POWERPROFITS DAN MEREKA KEKAL TANPA UPGRADE KEAHLIAN MEREKA. 

2. CUSTOMER VIP ( PELANGGAN VIP )
ASALNYA MEREKA SEKADAR PELANGGAN. BILA MEREKA INI MULA MEMBUAT AUTO-SHIP SETIAP BULAN UNTUK MEMBIDA PRODUK PRODUK YANG TAWARKAN, STATUS MEREKA AKAN MENJADI PELANGGAN VIP.

3. AFFILIATES

INI ADALAH AHLI YANG MENDAFTAR PERCUMA UNTUK TEMPOH 30 HARI PERTAMA DAN MULA MEMBUAT AUTO-SHIP 10 DOLLAR PADA BULAN KEDUA BAGI MENDAPATKAN WEBSITE PERIBADI DAN SEGALA SOKONGAN LAIN. SEBAGAI AFFILIATES ANDA LAYAK UNTUK MENJANA PENDAPATAN DI POWERPROFITS DAN MENIKMATI SEMUA FAEDAH YANG SYARIKAT SEDIAKAN.PRODUK

SETIAP PELANGGAN VIP DAN AFFILIATES AKAN MENDAPAT BID TOKEN DIMANA TOKEN INI BOLEH DIGUNAKAN UNTUK MEMBIDA MANA MANA PRODUK KESUKAAN MEREKA DALAM SISTEM LELONGAN ( PENNY AUCTION ) SYARIKAT. JUMLAH BID TOKEN INI BERGANTUNG KEPADA JUMLAH AUTO-SHIP. MANAKALA SEORANG AFFILIATES YANG AKTIF JUGA DIBERI HAK MENAWARKAN PRODUK LELONGAN ( PENNY AUCTION ) MASING MASING KEPADA ORANG RAMAI. SENARAI DAN JENIS PRODUK PRODUK SAMADA FIZIKAL ATAU DIGITAL YANG BAKAL DIPERTIMBANGKAN UNTUK LELONGAN DI ULTIMATEPOWERPROFITS AKAN DIUMUM OLEH SYARIKAT KEMUDIAN.  

SILA DENGAR SENDIRI PENGUMUMAN MENARIK DARI SCOTT EVANS (OWNER) DALAM CONFERENCE CALL PERTAMA DSINI !

Picture

MARKETING MACHINE

SEBAGAI AHLI/AFFILIATES ANDA JUGA AKAN MENDAPAT MARKETING MACHINE ( MESIN PEMASARAN ) YANG MASIH DALAM PROSES PENYEDIAAN OLEH PIHAK SYARIKAT. DENGAN MESIN INI, PERNIAGAAN ANDA BERSAMA POWERPROFITS AKAN MENJADI PHENOMENAL DIPASARAN DUNIA KEMUDIAN HARI. SISTEM VIDEO PEMASARAN TERKINI JUGA AKAN MENYUSUL BAGI MENYOKONG PERNIAGAAN ANDA. BERSABARLAH MENUNGGU SAAT DAN WAKTU PELANCARAN RASMINYA.MONTHLY ACTIVE MEMBERSHIP

 

ADA BEBERAPA PILIHAN KEAHLIAN AKTIF AUTO-SHIP BULANAN.

1. KEAHLIAN COPPER - $10 PER BULAN

* PENYERTAAN DALAM SPINFINITY POWER PROFITS
* LAYAK 25% MYTURNONTOP COMMISSION
* LAYAK WEALTH BUILDING PROFIT POOL
> DAPAT 10 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BIDAAN YANG DILAKUKAN DI WEBSITE ANDA.
> DAPAT 1 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BID TOKEN YANG DIGUNA DI WEBSITE ANDA.

2. KEAHLIAN SILVER - $30 PER BULAN

* PENYERTAAN DALAM SPINFINITY POWER PROFITS
* LAYAK 50% MYTURNONTOP COMMISSION
* LAYAK WEALTH BUILDING PROFIT POOL:
> DAPAT 1O POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BIDAAN YANG DILAKUKAN DI WEBSITE ANDA.
> DAPAT 1 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BID TOKEN YANG DIGUNAKAN DI WEBSITE ANDA.
* LAYAK 25% MATCHING BONUS DARI JUMLAH KOMISYEN YANG DIPEROLEHI OLEH AHLI AHLI TAJAAN PERIBADI LEVEL 1.

3. KEAHLIAN GOLD - $60 PER BULAN

*PENYERTAAN DALAM SPINFINITY POWER PROFITS
* LAYAK 75% MYTURNONTOP COMMISSION
* LAYAK WEALTH BUILDING PROFITS POOL:
> DAPAT 10 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BIDAAN YANG DILAKUKAN DI WEBSITE ANDA.
> DAPAT 1 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BID TOKEN YANG DIGUNAKAN DI WEBSITE ANDA.
* LAYAK 25% MATCHING BONUS DARI JUMLAH KOMISYEN AHLI AHLI AKTIF DI LEVEL 1 DAN LEVEL 2.

4. KEAHLIAN PLATINUM - $90 PER BULAN

*PENYERTAAN DALAM SPINFINITY POWER PROFITS
* LAYAK 100% MYTURNONTOP COMMISSION
* LAYAK WEALTH BUILDING PROFITS POOL:
> DAPAT 10 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BIDAAN YANG DILAKUKAN DI WEBSITE ANDA.
> DAPAT 1 POINT PROFIT SHARING BAGI SETIAP BID TOKEN YANG DIGUNAKAN DI WEBSITE ANDA.
* LAYAK 25% MATCHING BONUS DARI JUMLAH KOMISYEN AHLI AHLI AKTIF DI LEVEL 1 , LEVEL 2 DAN LEVEL 3.


5. KEAHLIAN JEWELED PLATINUM

MANA MANA AHLI PLATINUM YANG CEMERLANG, BERKEMAHIRAN DAN MENUNJUKKAN CIRI KEPIMPINAN BAIK AKAN DIANGKAT DAN DIIKTIRAF OLEH SYARIKAT SEBAGAI JEWELED PLATINUM. SYARIKAT MENGHARGAI MEREKA INI DAN MEMBERI ANUGERAH SEWAJARNYA IAITU WANG & KOMISYEN LEBIH BANYAK.
  
SYARAT ASAS MENCAPAI JEWELED PLATINUM:
A. MENAJA 10 AHLI PLATINUM
B. MEMBANTU SETIAP 10 AHLI PLATINUM BERKENAAAN MENAJA 10 AHLI PLATINUM SETIAP SEORANG.

INI AKAN MELAYAKKAN JEWELED PLATINUM MENDAPAT SEMUA YANG AHLI PLATINUM DAPAT SELAIN TAMBAHAN 25% MATCHING BONUS DARI JUMLAH KOMISYEN AHLI AHLI AKTIF DI LEVEL 4 ( MATCHING BONUS 25% SEDALAM 4 LEVEL ).

PictureLEADERSHIP BONUS POOL

 

BONUS INI DIBAYAR SETIAP 3 HARI HANYA KEPADA YANG BERPANGKAT RUBY, EMERALD DAN DIAMOND.

1. RANK RUBY

* MESTILAH TELAH MENCAPAI KEAHLIAN JEWELED PLATINUM
* 20% DARI LEADERSHIP POOL BONUS DIAGIH SAMA RATA KEPADA SEMUA AHLI YANG BERSTATUS RUBY.
CONTOH:
JIKA LEADERSHIP POOL BONUS UNTUK TEMPOH 3 HARI SPIN ADALAH $100,000, SETIAP RUBY AKAN BERKONGSI JUMLAH $20,000 ( 20% ). JIKA ADA 20 RUBY, MAKA SETIAP ORANG MENDAPAT $1000 SETIAP 3 HARI ATAU $10,000 SEBULAN.

2. RANK EMERALD

* MESTILAH TELAH MEMBINA 10 RUBY DIBAWAHNYA.
* 20% DARI LEADERSHIP POOL BONUS DIAGIH SAMA RATA KEPADA SEMUA AHLI YANG BERSTATUS EMERALD.
CONTOH:
JIKA LEADERSHIP POOL BONUS UNTUK TEMPOH 3 HARI SPIN ADALAH $100,000, SETIAP EMERALD AKAN BERKONGSI JUMLAH $20,000 ( 20% ). JIKA ADA 10 EMERALD, MAKA SETIAP ORANG MENDAPAT $2000 SETIAP 3 HARI ATAU $20,000 SEBULAN.

3. RANK DIAMOND

* MESTILAH TELAH MEMBINA 20 RUBY DIBAWAHNYA.
* 20% DARI LEADERSHIP POOL BONUS DIAGIH SAMA RATA KEPADA SEMUA AHLI YANG BERSTATUS DIAMOND.
CONTOH:
JIKA LEADERSHIP POOL BONUS UNTUK TEMPOH 3 HARI SPIN ADALAH $100,000, SETIAP DIAMOND AKAN BERKONGSI JUMLAH $20,000 ( 20% ). JIKA ADA 2 DIAMOND, MAKA SETIAP ORANG MENDAPAT $10,000 SETIAP 3 HARI ATAU $100,000 SEBULAN.


UPPER DIAMOND LEADERSHIP POOL BONUS

 

PENGUMUMAN SEBENAR TENTANG INI CUMA AKAN DIBUAT SETELAH ADA AHLI YANG BERJAYA MENCAPAI PANGKAT BERKENAAN. SYARAT DAN KELAYAKAN AKAN DITENTUKAN DAN DIPROGRAMKAN SEBAIK BAIKNYA SEBELUM DIUMUM KEPADA SEMUA. ANTARA PANGKAT PANGKAT TERSEBUT IALAH DOUBLE DIAMONDTRIPLE DIAMOND DAN CROWN DIAMOND.ILUSTRASI CARA KERJA SISTEM SPINFINITYPicture
JOIN FOUNDER SEKARANG!
HUBUNGI SAYA UNTUK MENDAPATKAN LINK DAFTAR

 http://www.ultimatepowerprofits.com/malek679
.


.
PANDUAN MENDAFTAR


PANDUAN MENDAFTAR DAN MENGAKTIFKAN AKAUN ANDA


LANGKAH 1. 
DAPATKAN LINK/WEBSITE AFFILIATE HTTP://ULTIMATEPOWERPROFITS.COM/USERNAME DARI PENAJA ANDA. LIHAT CONTOH DI BAWAH:


Picture


 

LANGKAH 2. 
PILIH JENIS KEAHLIAN YANG ANDA MAHU, FOUNDER ATAU STANDARD.  KEMUDIAN KLIK BANNER BERKENAAN.

Picture


 

LANGKAH 3
ISI BORANG PENDAFTARAN DENGAN LENGKAP ( SAMADA KEAHLIAN FOUNDER ATAU STANDARD ). ANTARA MAKLUMAT PENTING YANG DIMINTA IALAH ALAMAT EMAIL ANDA SERTA PENGESAHAN EMAIL BERKENAAN, USER NAME, PASSWORD SERTA PENGESAHAN PASSWORD, USER PIN ( 4 DIGIT ) SERTA PENGESAHAN PIN BERKENAAN, MEMBUAT PENGESAHAN KOD ( DIBERI ), NAMA ANDA ( AWAL DAN AKHIR ), ALAMAT, BANDAR, POSKOD ( ZIP CODE ), NEGERI, NEGARA SERTA NO HANDPHONE. KLIK BUTTON SUBMIT SETELAH SEMUANYA LENGKAP DIISI. ANDA KEMUDIANNYA AKAN MENDAPAT MESEJ MEMINTA ANDA PERIKSA EMAIL ANDA.

Picture


 

LANGKAH 4
SILA PERIKSA EMAIL ANDA ( TERMASUK FOLDER SPAM ) KERANA MAKLUMAT PENDAFTARAN AKAN DIKIRIM OLEH SYARIKAT KEPADA ANDA. IKUT ARAHAN YANG DIMINTA DALAM EMAIL BERKENAAN.

Picture
Picture
Picture
Picture


 

LANGKAH 5
LOGIN KE EWALLET GLOBALONE ANDA DI
  HTTPS://GLOBALONE.GLOBALEWALLET.COM/MEMBERLOGIN.ASPX?RETURNURL=%2F ATAU KLIK SINI UNTUK BUAT BAYARAN ! GUNA USER NAME & PASSWORD YANG SAMA UNTUK LOGIN.

Picture 
Klik Gambar Untuk Ke Website Sebenar!

ATAU ANDA JUGA BOLEH LOGIN KE BACKOFFICE ANDA DI HTTP://ULTIMATEPOWERPROFITS.COM/LOGIN DAN IKUT ARAHAN UPGRADE YANG TERDAPAT DIDALAMNYA.

Picture


 

LANGKAH 6
SETELAH LOGIN KE EWALLET ANDA AKAN MENDAPAT PAPARAN BACKOFFICE EWALLET GLOBALONE ANDA SEPERTI DI BAWAH. SILA IKUTI ARAHAN UNTUK SETTING EWALLET ANDA ITU DENGAN BETUL DAN TEPAT SEBELUM ANDA BOLEH MEMBUAT BAYARAN.

Picture


 

LANGKAH 7
BACA TERMS & CONDITION DAN ANDA PERLU NYATAKAN PERSETUJUAN UNTUK TERUSKAN PROSES BAYARAN. JIKA ANDA BERSETUJU, SILA TANDAKAN DUA KOTAK BERKENAAN DAN KEMUDIAN KLIK BUTTON "AGREE & CONTINUE".

Picture


 

LANGKAH 8
SEMAK DATA PERIBADI ANDA DAN BUAT PENGESAHAN SERTA SETTING SESUAI DENGAN KEHENDAK ANDA. JIKA SEMUA OK...TERUSKAN DENGAN MENGKLIK BUTTON "CONTINUE".

Picture


 

LANGKAH 9
LAKUKAN SETTING PEMBERITAHUAN MAKLUMAT IKUT KEMAHUAN ANDA. SETELAH SELESAI  KLIK BUTTON "CONTINUE". ANDA BOLEH MEMILIH SAMADA MAHU TERIMA MAKLUMAT TRANSAKSI EWALLET ANDA MELALUI EMAIL, SMS ATAU KEDUA DUANYA SELAIN MENENTUKAN VERSI BAHASA EWALLET ANDA.

Picture


 

LANGKAH 10
MEMASUKKAN NO PIN TRANSAKSI EWALLET UNTUK TUJUAN KESELAMATAN. NO PIN INI ADALAH PASSWORD LAPISAN KEDUA DAN DIPERLUKAN UNTUK SETIAP KALI TRANSAKSI INGIN DILAKUKAN.

Picture


 

LANGKAH 11
SETUP AKAUN DEPOSIT. PROSES INI PENTING BAGI MEMBOLEHKAN ANDA MENDEPOSITKAN BAYARAN/DUIT YANG DIPERLUKAN KE EWALLET ANDA SAMADA MENGGUNAKAN KAD KREDIT/DEBIT, AKAUN BANK ATAU BEBERAPA PILIHAN LAIN.

Picture

PENTING: JIKA ANDA TIADA KAD KREDIT/DEBIT, SILA KLIK BUTTON "COMPLETE LATER"


 

LANGKAH 12
MASUKKAN MAKLUMAT KAD KREDIT/DEBIT ANDA DENGAN BETUL.

Picture

UNTUK PANDUAN VERIFY ( PENGESAHAN ) KAD KREDIT/DEBIT, SILA LIHAT VIDEO DI SINI !

 

CARA KELUARKAN / TUNAI BONUS

 

SATU YANG SANGAT MEMBEZAKAN ULTIMATEPOWERPROFITS DENGAN MANA MANA PROGRAM LAIN IALAH KESEDARAN PIHAK PENGURUSAN TENTANG BETAPA PENTINGNYA MENYEDIAKAN LEBIH DAHULU KAEDAH EFEKTIF DAN MUDAH UNTUK SETIAP AHLI SYARIKAT INI MELAKUKAN PENGELUARAN BONUS MASING MASING. KERANA ITU SEBELUM PROGRAM INI DILANCARKAN SEPENUHNYA, ULTIMATEPOWERPROFITS TELAH MEMASTIKAN PAYMENT PROCESSOR INI SUDAH CUKUP BERSEDIA DAN AHLI AHLI BOLEH MEMBIASAKAN DENGAN PROCESSOR DAN EWALLET YANG KELIHATAN CANGGIH INI. SEDANGKAN HAMPIR KEBANYAKAN PROGRAM LAIN MELETAKKAN PERKARA INI DITEMPAT TERAKHIR.

SESUATU PROGRAM TIDAK MUNGKIN AKAN CUKUP BERJAYA JIKA SOAL KOMISYEN ATAU "REWARDS" HASIL USAHA DAN PENAT LELAH AHLI MEMBANGUNKAN SYARIKAT DIABAI ATAU DIPANDANG SEPI. DAN SESUAI SEBAGAI SEBUAH PROGRAM GLOBAL YANG DIRAMALKAN AKAN MEMBESAR LEBIH 10 GANDA BERBANDING ZEEK, ULTIMATEPOWERPROFITS SEKARANG INI BENAR BENAR BERADA DI LANDASAN BETUL KERANA MENGGUNAKAN SISTEM EWALLET / PROCESSOR CANGGIH GLOBALONE. DENGAN SISTEM INI AHLI AHLI MEMPUNYAI BANYAK PILIHAN UNTUK MEMBUAT PENGELUARAN BONUS MASING MASING. MEMANG MANTAP. PERHATIKAN SCREEN SHOT EWALLET DIBAWAH INI:

Picture
Picture


KLIK SINI DAN LIHAT SATU CONTOH VIDEO YANG DISEDIAKAN 

Picture
Picture 

 HTTP://WWW.ULTIMATEPOWERPROFITS.COM/malek679No comments:

Post a Comment

Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog