Thursday, October 20, 2011

Browser Internet - Pelayan Internet Pilihan Ramai

Safari untuk Mac dan PC meletakkan penekanan pada melayari bukan pelayar. Ciri-ciri inovatif yang terkandung membuatkannya pengalaman anda di web lebih baik daripada ini selama-lamanya. Pelayan internet meluas digunakan oleh produk Apple
Download Pelayan Internet ini disini

Opera menawarkan percuma dan mudah untuk memuat turun pelayar Web untuk komputer, telefon bimbit dan peranti. Pelayan ini mempunyai kelajuan yang boleh dipertingkatkan atau dipanggil 'Turbo'
Download Pelayan internet ini disini

Mozilla Firefox, pelayar web percuma, yang dicipta oleh global bukan keuntungan yang bertujuan untuk meletakkan individu dalam kawalan & membentuk masa depan web untuk kebaikan awam. Pelayan ini mempunyai pengguna yang semakin meningkat keran menggunakan sumber terbuka (open source)
Download Pelayan internet ini disini

Persekitaran tab dengan ciri-ciri seperti sokongan multi-bahasa extendible, penapis pop-up, plug-in, sokongan kulit. Dahulu MyIE2.
Download pelayar internet ini disiniPelayar yang menggabungkan reka bentuk yang minimum dengan teknologi baru yang direka bentuk untuk meningkatkan pengalaman pengguna.
Download Pelayan internet ini DisiniAvant Browser, pelayar ultra-pantas dengan AutoFills, Flash Penapis, AD / Penyekat Popup, Bookmarks Online, Pelayaran persendirian dan RSS Reader, tetapi Memory NO kebocoran!
 Download pelayar internet anda disini

Akhir sekali ialah yang dipasang ke kebanyakan komputer ialah:Internet Explorer 8 untuk Bing ™ & MSN ®

Bing- Sebuah enjin keputusan yang generasi baru carian. Bing menyampaikan hasil carian yang lebih berguna yang visual dianjurkan supaya anda boleh membuat lebih cepat, keputusan berdasarkan maklumat.

MSN Homepage. MSN adalah daripada laman web terbaik. Dapatkan berita terbaru dalam hiburan, berita, video, acara kemuncak sukan dan banyak lagi.
Bing Bar. Bing akses dari mana-mana laman web anda bersama-sama dengan akses mudah untuk berita terkini dan maklumat daripada MSN.
Download Pelayar ini disini
Download Pelayar internet explorer terbaru disini

No comments:

Post a Comment

Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog