Monday, October 3, 2011

Minum Air kosong Apabila Perut Kosong

Ia adalah popular di Jepun hari ini untuk minum air dengan serta-merta selepas bangun dari tidur apabila bangun pagi. Ujian saintifik telah membuktikan nilainya. Kami menerangkan penggunaan air untuk para pembaca. Penyakit lama dan serius serta penyakit moden rawatan air telah didapati berjaya oleh masyarakat Jepun perubatan sebagai ubat 100% untuk penyakit berikut:Penyakit sakit kepala, sakit badan, sistem jantung, artritis, degupan jantung pantas, epilepsi, kegemukan yang berlebihan, asma bronkitis, TB, meningitis, buah pinggang dan air kencing, muntah-muntah, gastrik, cirit-birit, buasir, kencing manis, sembelit, semua penyakit mata, rahim, kanser dan gangguan haid, hidung telinga dan penyakit tekak.

CARA MELAKUKANNYA 

1. Seperti yang anda bangun pada waktu pagi sebelum memberus gigi, minum 4 x 160ml gelas air 
2. Berus gigi dan bersihkan mulut tetapi jangan makan atau minum apa-apa untuk 45 minit                         3. Selepas 45 minit anda boleh makan dan minum seperti biasa.                                                                     4. Selepas 15 minit sarapan pagi, makan tengah hari dan makan malam jangan makan atau minum apa-apa selama 2 jam                                                                                                                                                         5. Orang-orang yang sudah tua atau sakit dan tidak dapat minum 4 gelas air pada awal boleh bermula dengan mengambil sedikit air dan secara beransur-ansur meningkat hingga 4 gelas sehari.                            6. Kaedah rawatan di atas akan menyembuhkan penyakit yang sakit dan lain-lain boleh menikmati kehidupan yang sihat.                     
Senarai berikut memberikan bilangan hari rawatan yang diperlukan untuk menyembuhkan / mengawal / mengurangkan penyakit utama:     
Tekanan Darah tinggi -30 hari, Gastrik -10 hari, Diabetes -30hari, Sembelit -10hari, Kanser -180hari TB - 90hari, Pesakit artritis perlu mengikut rawatan di atas hanya untuk 3 hari pada minggu 1, dan mulai minggu 2 - harian                                                                                                                                             Kaedah rawatan ini tidak mempunyai kesan sampingan, namun pada permulaan rawatan anda mungkin kencing beberapa kali. Adalah lebih baik jika kita terus ini dan menjadikan prosedur ini kerana kerja-kerja rutin dalam kehidupan kita. Meminum pula dari air dan Kekal sihat dan aktif.Ini menjadikan rasa .. Cina dan Jepun minum teh panas dengan makanan mereka .. bukannya air sejuk. Mungkin tiba masanya kita perlu mengubah tabiat minum semasa makan! Tiada apa-apa jua kehilangan, segala-galanya untuk mendapat ...Bagi mereka yang gemar minum air sejuk, fakta ini sangat terpakai kepada anda.Ia adalah bagus untuk minum segelas air sejuk selepas makan. Walau bagaimanapun, air sejuk akan menguatkan bahan berminyak yang anda baru sahaja dimakan. Ia akan melambatkan pencernaan.Setelah ini 'enapcemar' bertindak balas dengan asid, ia akan memecah dan diserap oleh enzim intestine lebih cepat berbanding makanan pejal. Ia akan selari dengan enzim intestine.Tidak lama lagi, ini akan bertukar menjadi lemak dan mendorong kepada kanser. Cara terbaik adalah untuk minum sup panas atau air suam selepas makan.Ambil perhatian yang serius mengenai serangan jantung:. Wanita perlu tahu bahawa tidak setiap gejala serangan jantung akan menjadi sebelah kiri dada,· Pesakit menyedari kesakitan yang teramat sangat pada garis rahang.Anda mungkin tidak pernah merasa sakit dada semasa serangan jantung.Loya dan berpeluh berlebihan juga tanda-tanda lazim.60% daripada orang-orang yang mempunyai serangan jantung ketika sedang tidur dan tidak bangun.. Sakit di rahang boleh bangun dari tidur yang kukuh. Mari, berhati-hati dan sedar. Lebih banyak kita tahu, peluang yang lebih baik kita boleh hidup ..Pakar kardiologi  berkata, jika semua orang yang membaca artikel ini menghantar kepada semua atau kongsi orang yang mereka tahu, anda boleh yakin bahawa kami akan menyelamat sekurang-kurangnya satu nyawa.Sila menjadi teman yang benar dan menghantar artikel ini kepada semua kawan-kawan anda anda mengambil berat tentangnya.

No comments:

Post a Comment

Welcome to POWER ONLINE TOOL's site!
First Name:
Last Name:
Email:
Confirm Email:
Phone:
 
Privacy Policy | Click Here to Help Us Fight Spam!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Follow by Email

Facebook Pages

My Ilmu and Spiritual Blog